Nokia salon tehdas

matkapuhelinten valmistus on historiaa Salossa | Yle Uutiset

Sen pituinen se – matkapuhelinten valmistus on historiaa Salossa | Yle Uutiset

14.6.2012 — Vuosituhannen vaihteessa Salon tuotekehitys ja tehdas keskittyivät kalliimman hintaluokan laitteiden, kuten Nokia E- ja Nokia N-Series …

Nokia sulkee Salon matkapuhelintuotantonsa syyskuun lopussa. Radioliike Nordell & Koskisen viime vuosisadan alkupuolella Salossa aloittama radioiden valmistus päättyi älypuhelin Lumian markkinoille tuloon.

Salo Nokian jälkeen: “Jotkut ryyppäsivät koko erorahansa” | Apu

“Sinivalkoinen valhe” – Nokian ja Salon tarina | Yle Uutiset

3.9.2013 — Matkapuhelinyhtiö Nokia on muokannut varsinaissuomalaisen Salon siksi, mikä se nyt on. Loiston vuosina verotuloja virtasi, …

Matkapuhelinyhtiö Nokia on muokannut varsinaissuomalaisen Salon siksi, mikä se nyt on. Loiston vuosina verotuloja virtasi, nyt Salosta kuulee melkein yhtä paljon huonoja uutisia, kuin Nokiasta hämmentäviä. Kokosimme uutisiamme Nokian ja Salon yhteiselosta vuosien varrelta.

Iltalehti 2007: “On täysin mahdotonta, että Nokia jättää Salon”

25.1.2022 — Vuonna 2012 Salon tehdas suljettiin ja vuonna 2015 Nokian kampus Salossa suljettiin kokonaan. Se oli ollut yhteensä 6 500 ihmisen työpaikka.

Nokia, Microsoft ja Salon tehtaan vuodet – Talous | HS.fi

9.7.2015 — – Salossa ei ole enää yhtään kännykänkuorien valmistajaa, ja koko muoviteollisuus on supistunut merkittävästi. Kyllähän puhelintehtaalla on …

Nokia leikkaa Suomessa 3700 työpaikkaa – Salon tehdas …

Nokia, Microsoft ja Salon tehtaan vuodet – Talous | HS.fi

9.7.2015 — Nokia kertoo vähentävänsä 10 000 työntekijää, joista 3 700 Suomesta. Samalla yhtiö kertoo lopettavansa matkapuhelimien valmistuksen Salossa.

Salossa valmistettiin ja suunniteltiin pitkään Nokian matkapuhelimia. 1975: Salora ja Nokia Salossa perustettu johtava radiopuhelimien valmistaja Salora ja Nokia solmivat yhteistyösopimuksen. 1982: Nmt-verkko saavuttaa suosion Pohjoismainen nmt-verkko avataan vuonna 1982, mikä moninkertaistaa matkapuhelinten käyttäjämäärät.

Vanha Nokian Salon-tehdas saa miljoonainvestoinnin

14.6.2012 — Suomessa leikkaukset iskevät muun muassa Saloon, jossa tehdas suljetaan kokonaisuudessaan. Oulun tuotekehitysyksikössä irtisanotaan väkeä ja …

Nokian Salon tehdas näyttää mallia muille – Turun Sanomat

Vanha Nokian Salon-tehdas saa miljoonainvestoinnin – “meillä on siellä vain seinät” | Tekniikka&Talous

2.3.2017 — Kiinalaistaustainen automaatioyritys Cencorp Automation tekee miljoonainvestoinnin entiseen Nokian ja Microsoftin matkapuhelintehtaaseen.

Kiinalaistaustainen automaatioyritys Cencorp Automation tekee miljoonainvestoinnin entiseen Nokian ja Microsoftin matkapuhelintehtaaseen. Taustalla on yrityksen voimakas kasvu ja lisätilan tarve tuotantoon ja tuotekehitykseen.

Nokia ihmetyttää: Puolen vuoden sisällä kaksi yt-kierrosta

Nokian Salon tehdas näyttää mallia muille – Talous – Turun Sanomat

10.6.2008 — Nokian Salon tehtaan johtaja Jarmo Heinonen luettelee Salon tehtaan vahvuuksiksi laadun, nopeuden ja ketteryyden.

Varsinais-Suomen suurimmalla yritystyöllistäjällä, Nokian Salon tehtaalla on takanaan suurten muutosten vuosi.

Nokian ilmoitus lopettaa Salon tehtaan tuotanto kokonaan on monille raskas … Stephen Elop kävi Salossa vakuuttamassa työntekijöille, että Salon tehdas säilyy.

Keywords: nokia salon tehdas