Nokia naisten kumisaappaat

Naiset – Nokian Jalkineet

Laita jalkaan Nokian Jalkineiden kumisaappaat ja suuntaa polulle, pihalle tai puutarhaan. Nämä saappaat on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Nokian naisten …

Nokian Jalkineet | Karkkainen.com verkkokauppa

Etusivu – Nokian Jalkineet

Nokian Jalkineiden kumisaappaissa yhdistyy yli satavuotinen käsityöosaaminen ja tinkimätön suomalainen design. Tarina alkoi vuonna 1898 ajatuksesta valmistaa …

Nokian Jalkineilta kumisaappaat kelille kuin kelille!

Nokian jalkineet | saappaat ja kengät jokaiselle – K-Rauta

Nokian Jalkineet | Karkkainen.com verkkokauppa

Nokian Jalkineiden kumisaappaissa yhdistyvät yli satavuotinen käyttöosaaminen, design ja käytännöllisyys. Kumisaappaat ovat paras jalkine vaihteleviin …

Nokian Jalkineet antaa mahdollisuuden nauttia ulkoilusta säästä kuin säästä. Nokian Jalkineiden kumisaappaissa yhdistyvät yli satavuotinen käyttöosaaminen, design ja käytännöllisyys. Kumisaappaat ovat paras jalkine vaihteleviin olosuhteisiin sillä satoi räntää taikka vettä niin kumisaappaat suojaa jalkasi kastumiselta.

120 VUOTTA POHJOLAN SÄÄSSÄ
Nokian Jalkineiden tarina alkoi vuonna 1898 ajatuksesta valmistaa laadukkaita kumijalkineita pohjoisen ilmaston erityistarpeisiin. Samalla asialla olemme edelleen. Haluamme, että ihmiset voivat nauttia ulkoilusta säällä kuin säällä. Kumisaappaissamme yhdistyvät yli satavuotinen käsityöosaaminen ja tinkimätön suomalainen design. Saappaiden huippulaadun ja käyttömukavuuden takaa lopulta pitkä kokemuksemme pohjolan säästä.

KONTIO
Meistä monillla on niistä muistoja. Kontioiden kanssa on jaettu sienestysretkiä ja saunanlämmityshetkiä. Nämä ikoniset kumisaappaat ovat olleet jo vuosikymmenten ajan tuttu näky mökkien kuisteilla ja tupien nurkilla ympäri maan. Jo vuodesta 1973 lähtien Kontiot ovat olleet kiinteä osa pieniä ja suuria suomalaisia askelia. Sateessa, paisteessa ja tuiskussa. Vaarilta perittyinä tai vastaostettuina. Villasukilla ja ilman.

Sanotaan, että vaatteet heijastavat aikalaisiaan. Heijastavista nauhoistaan tunnetut Kontiot tekevät sen ihan konkreettisestikin. Nämä elämänkumpparit kestävät aikaa paitsi luonnonkumin myös ajattoman designinsa ansiosta. Niitä on yhdistetty yhtä sujuvasti niin kukkamekkoihin kuin tuulipukuihinkin. Ja matka sen kun jatkuu – rämeiköstä Rööperiin, pelloilta puistoihin.

https://www.prisma.fi/fi/prisma/tuotemerkki/nokian…

K-Rauta

Nokian Jalkineet naisten kumisaappaat Kontio Classic ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Kumisaappaat – Etola

Nokia Winter Light lasten talvikumisaappaat … Nokia Kontio low kumisaapas punainen. 59,00 €. Kontio Low kumisaapas … Naisten kumisaappaat kukka.

Aikuisten kumisaappaat Nokia Kontio Classic | tokmanni.fi

Nokian Jalkineet naisten kumisaappaat Kontio Classic | Prisma verkkokauppa

Naisten kumisaappaat -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. … Kontio Aikuisten kumisaappaat Nokia Kontio Low.

Nokian Jalkineet naisten kumisaappaat Kontio Classic ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Kumisaappaat • Etola

Aikuisten kumisaappaat Nokia Kontio Classic | tokmanni.fi

Aikuisten kumisaappaat Nokia Kontio Classic edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Naisten kumisaappaat | tokmanni.fi

Naisten kumisaappaat -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Keywords: nokia naisten kumisaappaat