Kivra telia

Kivra | Laskutustavat – Telia

Kivra | Laskutustavat | Telia

Kivra on maksuton ja turvallinen digipostipalvelu, jonka avulla vastaanotat, maksat ja arkistoit Telian laskut sähköisesti yhteen paikkaan.

Kivra on maksuton ja turvallinen digipostipalvelu, jonka avulla vastaanotat, maksat ja arkistoit Telian laskut sähköisesti yhteen paikkaan. Tutustu ja ota käyttöön!

Lasku Kivraan | Asiakastuki – Telia

Lasku Kivraan | Asiakastuki | Telia

Kivraan toimitettava lasku on maksuton ja sähköinen laskutustapa. Kun laskutustavaksi on valittu lasku Kivraan, voit tarkastella ja maksaa laskuja Kivra- …

Voit vastaanottaa Kivraan sähköisesti liittymien, kaapeli-TV:n sekä kanavapakettien laskuja. Kivra on maksuton laskutustapa. Lue lisää!

Telia – Kivra

Kivra

Telia. Palvelumme käyttäjälle · Käyttäjän asiakaspalvelu · Kivraan lähettävät yritykset · Palvelumme yrityksille · Yritysten asiakaspalvelu.

Kivra

1 Lataa Kivra sovelluskaupasta puhelimeesi tai voit käyttää Kivraa myös selaimella. 2 Rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteellasi …

Kokoa arjen tärkeät dokumenttisi Kivraan olivatpa ne lippuja, sopimuksia, laskuja, kirjeitä tai mitä vaan postia.

Asiakaspalvelu – Kivra

Kivra

Kivran chatbot palvelee vuorokauden ympäri jokaisena päivänä. Chatbot auttaa sinua tyypillisimpien kysymysten kanssa. Eikö botti osannut vastata kysymykseesi?

Kivran asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 9-16. Puh. +358 753 258335 | tuki@kivra.fi

Kivra yrityksenä

Kivra

Menestystarinamme alkoi vuonna 2011 Ruotsista, jossa olemme tänä päivänä markkinajohtaja digipostipalveluissa. Suomen Kivra Oy:n pääomistajat ovat Telia …

Kivran tavoitteena on kehittää Suomeen kestävä ja toimiva digiposti, joka on turvallinen ja kunnioittaa käyttäjiensä yksilönsuojaa.

Kivraan lähettävät yritykset

Kivra

Resurs. Resurs on kestävämpään yhteiskuntaan ja vastuulliseen luotonantoon panostava, pohjoismaalainen rahoituspalvelujen tarjoaja. · Telia Finland Oyj. Sujuvat, …

Vastaanota laskuja, palkkakuitteja, sopimuksia ja muuta digipostia Kivraasi jo lähes 40 000 yritykseltä.

Joensuun kaupunki lähettää jatkossa laskut digipostina … – Kivra

Kivra

Vaasan Jari Karjalainen ja Telian Outi Strengell-Hytönen … Suomessa Kivran pääomistajia ovat Kivra Ab, Telia Company ja Resurs Bank.

Digiposti- ja asiointipalvelu Kivra tuo PSD2-tilimaksamisen …

Kivra

Suomessa Kivran pääomistajia ovat Kivra Ab, Telia Company ja Resurs Bank. Jaa. Suomalaiset yritykset, julkishallinto ja muut organisaatiot lähettävät …

Ruotsissa yli 3,5 miljoonan ihmisen käyttämä digiposti- ja asiointipalvelu Kivra rantautuu Suomeen PSD2-direktiivin vanavedessä.

Ruotsissa sähköiset koronatodistukset saapuvat Kivraan

Kivra

Kivra on yksi neljästä luotetusta kanavasta, johon todistuksen voi jatkossa pyytää … Kivra Oy:n omistaa Kivra Ab, Telia Company ja Resurs bank.

Ruotsissa sähköiset koronatodistukset saapuvat Kivraan. Kivra on yksi neljästä luotetusta kanavasta, johon todistuksen voi jatkossa pyytää toimitettavan.

Keywords: kivra telia