Harpic power plus max 10 original

Harpic 750ml Power Plus Original WC | Prisma verkkokauppa

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

Harpic 750ml Power Plus Original WC ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Harpic Power Plus Max 10 Citrus wc-puhdistusaine 750ml

Harpic Power Plus Max 10 Citrus wc-puhdistusaine 750ml – Fiksuruoka.fi

Harpic Power Plus Max 10 Citrus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

Harpic Power Plus Max 10 Citrus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat. Tehokkaan koostumuksen ansiosta aine tuhoaa bakteerit wc-istuimen pinnasta sekä poistaa tehokkaasti kalkkeutumat ja tahrat. Näin wc-istuimestasi tulee perusteellisen puhdas!Tämä tuote määritellään kuljetuksessa vaaralliseksi aineeksi (VAK-tuote), joita ovat esimerkiksi aerosolit, hiuslakat sekä litium-akut. VAK-tuotteita ei valitettavasti voida toimittaa kaikilla toimitustavoilla, tarkista mahdolliset toimitustavat kassalta ”Toimitus”-kohdasta.

Harpic 750ml Power Plus Original WC-tehopuhdistaja – K-Ruoka

Harpic 750ml Power Plus Original WC-tehopuhdistaja. 2 kpl-30 %. Plussa-kortilla3,00.

Harpic Power Plus Original 750 ml wc-puhdistaja

Harpic Power Plus Original 750 ml wc-puhdistaja | Karkkainen.com verkkokauppa

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat. Tehokkaan koostumuksen ansiosta aine tuhoaa bakteerit wc-istuimen pinnasta sekä poistaa tehokkaasti kalkkeutumat ja tahrat. Näin wc-istuimestasi tulee perusteellisen puhdas.

  • Tehokkain Harpic-puhdistusaine
  • Tappaa 99,9 % bakteereista
  • Puhdistaa vesirajan ylä- ja alapuolen
  • Poistaa kalkkia

VAARA. Varotoimet. Desinfioiva WC:n PUHDISTUSAINE. Sisältää Suolahappoa. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Voi syövyttää metalleja. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja pidä lepoasennossa, jossa on helppo hengittää. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus alueellisten määräysten mukaisesti.

Harpic 750ml Power Plus Original WC – S-kaupat

Harpic 750ml Power Plus Original WC | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Harpic 750ml Power Plus Original WC. Kaikki Harpic-tuotteet. ~2,29 €. 2,94 €/kg. Valitse kauppa nähdäksesi tarkan hinnan. Valitse kauppa. Tuotetiedot.

Tilaa Harpic 750ml Power Plus Original WC ja muut ruokaostokset S-kaupoista nyt suoraan kotiovellesi toimitettuna.

voittaja putsaa sekä lian että kalkin – Asuminen – Ilta-Sanomat

Kuluttaja-lehti testasi pytynpuhdistusaineet: voittaja putsaa sekä lian että kalkin – Asuminen – Ilta-Sanomat

10.2.2021 — Puolueettomissa laboratorioissa tehdyn selvityksen voittaja on Harpic Power Plus Max 10 original -wc-putsari (pH 0,2), joka sai testissä …

Kuluttaja-lehden testissä oli mukana 16 wc-pesuainetta. Puhdistuskyvyissä oli isoja eroja.

Kuluttaja-lehti testasi laboratoriossa 16 wc-puhdistusainetta …

Kuluttaja-lehti testasi laboratoriossa 16 wc-puhdistusainetta, lue koko juttu ilmaiseksi: paras puhdistusaine maksaa 2,5 euroa litralta – Kuluttaja

26.2.2021 — Testin 16 wc-pesuaineesta paras, testivoittoon yltänyt Harpic Power Plus Max 10 original maksaa noin 2,5 euroa litralta.

WC pytyn putsaajat vertailu testi – – Suomi24 Keskustelut

WC pytyn putsaajat vertailu testi – – Suomi24 Keskustelut

10.2.2021 — voittaja on Harpic Power Plus Max 10 original -wc-putsari (pH 0,2), joka sai testissä kiitosta hyvästä puhdistuskyvystä. Tuote irrotti niin …

https://www.is.fi/asuminen/art-2000007794390.htmlHintoja ei ole mainittu.

Harpic Power Plus Original 750 ml – 2.40 € – Luxplus

Harpic Power Plus Original 750 ml – 2.40 €

Säästä 2.05 euroa (46% ) Harpic Power Plus Original 750 ml WC Puhdistus. Luxplus.fi-sivustolla säästät jopa 463$s:n ja monien muiden brändien tuotteista.

Keywords: harpic power plus max 10 original, harpic power plus prisma